15 Ağustos 2017 Salı

Scarlet S Lazer Uygulaması Yaptırmanın 8 Faydası

Merhaba sayın ziyaretçi; izninizle satırlarıma "Scarlet S lazer nedir? sorusunu kısaca cevaplayarak başlamak istiyorum. Bu, özel olarak tasarlanmış mikro iğneciklerin cildin alt kısmını radyo frekans dalgaları aracılığıyla uyararak üst tabakadaki hücre gelişim faktörlerinin "Amanın, korumamız altındaki insanın cildinde bir şeyler oluyor, gidip hemen tamir edelim" der gibi davranmasını sağlayan bir ameliyatsız cilt gençleştirme teknolojisidir. Söz konusu mikro iğnecikler bu sırada minimum düzeyde bir ağrıya sebep olur, zira cildiniz tedavi başlamadan yarım saat kadar önce bir lokal anestezik kremle uyuşturulur. Çeşitli cilt sorunlarının operasyonsuz bir şekilde ortadan kalkmasını veya daha az rahatsız edici hale gelmesini sağlayan bu uygulamadan, tıpkı benzer uygulamalar için de söz konusu olduğu gibi, bir estetik ameliyatın vereceği sonuçları bekleyemezsiniz ama bu yöntem daha ekonomiktir, fark edilir derecede etkilidir ve uygulamanın ardından daha çabuk toparlanırsınız.Şimdi gelelim Scarlet S'nin faydaları meselesine:


1. İnce kırışıklıklar üzerinde oldukça etkilidir.
2. İğne ucundaki gençlik dalgası olarak da anılan bu yöntem vücut sıkılaştırma amacıyla da uygulanabilmektedir.
3. Elastikiyetini kaybetmeye, gevşemeye başlayan cildi sıkılaştırır.
4. Cilt çatlakları üzerinde etkilidir.
5. Skar tedavisi amacıyla uygulanabilir. Bu noktada da "Skar ne demektir?" sorusuna cevap verelim; bir yaranın veya sivilcenin iyileştikten sonra iyileşmesinin ardından doku üzerinde bıraktığı iz veya leke gibi düşünebilirsiniz. Yani Scarlet S ile yara izleri ve sivilce izleri de tedavi edilebilir.
6. Bu uygulamayı gevşemiş boynunuzun toparlanmasını sağlamak için de yaptırabilirsiniz. Boyun ve dekolte bölgelerindeki ince kırışıklıkları belirsizleştirir.
7. Hiperhidroz (Aşırı terleme) sorununuz mu var? Uygulama size bu açıdan da faydalı olabilir.
8. Genişlemiş gözenekleri tedavi eder.

Tedaviyi denemeye karar verirseniz araştırma yapmalı ve iyi bir doktor bulmalısınız.

Alabileceğiniz en mükemmel sonuç için kaç seans tedavi yaptırmanız gerektiğini en iyi doktorunuz bilecektir. Sorununuzun ne derece giderilebileceğini de iyice sorgulayın, mucizeler beklerseniz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. İşini layıkıyla yapan bir cerrah size yapabileceğinden fazlasını vaat etmeyecektir.

Bu gibi uygulamalar bazen klinik veya hastanenin ismi, konumu, doktorları, konforu, hedef müşteri kitlesi gibi unsurlar yüzünden ekstra pahalı olabilir ve buna birçok insanın gücü yetmez. Böyle bir uygulamayı nerede, kime yaptıracağınıza karar vermeye çalışırken elbette bütçenize göre hareket etmelisiniz. Fakat sağlığınız her şeyin üstündedir ve güzelleşeyim derken zarar görmek de var, bazen böyle şeyler okuyoruz. Bu yüzden işinin ehli bir doktorla görüştüğünüzden ve tedavinin gereken bütün tıbbi şartlara sahip bir yerde yapılacağından emin olmanızda fayda var.

Daha fazla bilgi için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder